Onze updates.

Wij houden je vanuit Roosendaal graag op de hoogte over wat er bij ons en bij onze (online) partners gebeurd. Van een nieuwe privacywetgeving tot een nieuwe campagne en van nieuwe toppers tot gave tools. Check de laatste updates hieronder!

085 - 0046611 | info@junnect.nl | Roosendaal

Wat is conversie optimalisatie en hoe begin je ermee?

Wanneer je een webshop hebt, heb je waarschijnlijk al gehoord van conversie optimalisatie. Maar wat is het en hoe ga je ermee aan de slag? We beantwoorden het in dit artikel!

Lees meer

Online adverteren: dit levert het meeste resultaat op

Online adverteren is de snelste manier om meer omzet en dus ook meer winst te genereren, maar hoe pak je dit aan? Je leest er in dit artikel alles over!

Lees meer

SEO: wat kun je zelf doen?

Search Engine optimization (SEO) is cruciaal voor elke ondernemer die online actief is en over een website beschikt, maar hoe begin je eraan? In dit artikel lees je er alles over!

Lees meer

Hoe kan ik meer leads genereren?

Leads genereren is zeer belangrijk voor bedrijven, maar hoe kun je deze het beste verkrijgen? Je leest er alles over in dit artikel!

Lees meer

Hoeveel kost het om te adverteren op Google Ads?

Tegenwoordig is iedereen actief op het internet. Het internet is dus de perfecte plek om te adverteren, maar aan welke kosten moet je denken? In dit artikel lees je er alles over!

Lees meer

Core Web Vitals: wat houden de nieuwe Google richtlijnen in voor jouw SEO prestaties?

Onlangs heeft Google enkele nieuwe eisen aan SEO prestaties toegevoegd: de Core Web Vitals. Wat houden ze in en wat betekenen ze voor jou? Lees het snel in dit artikel!

Lees meer

Waarom heb ik een website nodig, als ik een bedrijf heb dat offline actief is?

Een website is tegenwoordig zeer belangrijk voor elke onderneming, ook als ze alleen offline actief zijn, maar waarom? In dit artikel lees je er alles over!

Lees meer

Waarom een sterk webdesign zo belangrijk is

Een goed webdesign is heel belangrijk en daarom ook de investering waard, maar waarom is webdesign zo belangrijk? Je leest het in dit artikel!

Lees meer

Veelgemaakte fouten bij het maken van een website en hoe je ze kunt voorkomen

Tegenwoordig bouwen meer en meer bedrijven een eigen website, maar waar moet je op letten bij het maken van een website? Lees er alles over in dit artikel!

Lees meer

Online adverteren voor ieder budget

Elke dag zijn er zo'n 16,47 miljoen Nederlanders actief op internet. Dit zorgt voor vele advertentiemogelijkheden, maar hoe werkt dat? Je leest er alles over in dit artikel!

Lees meer

Waarom is een sterke en werkende website belangrijk?

Als organisatie hoor je waarschijnlijk wel vaker dat een goede en sterke website cruciaal is, maar waarom? Je leest er alles over in dit artikel!

Lees meer

Social media marketing, wat is het en waarom is het zo belangrijk?

Vandaag de dag zijn er heel veel mensen actief op social media. Maar wat is social media marketing en wat kan jij ermee? Lees er alles over in dit artikel!

Lees meer