Websites

Bijna iedere organisatie presenteert zichzelf tegenwoordig online met behulp van een website. In Nederland zijn er volgens Google alleen al miljoenen websites en worden er dagelijks ook nog  eens miljoenen kliks naar websites geregistreerd.

Wat betekent dit voor jou? Een website is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en verdient aandacht, zodat jouw bedrijf op een juiste en fijne manier online te vinden is. Hier helpen we graag bij!

We ondersteunen op vier niveaus: websites, webshops, SEO/SEA en hosting.

Websites

De constructie en look-and-feel van jouw website is een eerste stap naar een sterk leadgericht online visitekaartje van jouw organisatie. Tijdens het proces van het ontwikkelen van een website blijven we in contact, zodat de wensen van jouw organisatie duidelijk terugkomen in het eindresultaat.

Afhankelijk van jouw wensen werken we aan de constructie van jouw webshop met WordPress of WebFlow. We gebruiken deze systemen vanwege hun hoge gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je ten alle tijden gemakkelijk onderdelen aanpassen.

Toe aan een stralende (nieuwe) website? Laat het ons weten. Dan bekijken we samen hoe we je verder kunnen helpen.

Webshops

Voor jou, als webshopeigenaar, is een leadgerichte website de hoogste prioriteit, maar verlies niet uit het oog dat je webshop er ook betrouwbaar en representatief uit moet zien. Op deze manier voelen mogelijke klanten zich veilig en minder blootgesteld aan mogelijke risico's.

Afhankelijk van jouw wensen werken we aan de constructie van jouw webshop met WordPress of WebFlow. We gebruiken deze systemen vanwege hun hoge gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je ten alle tijden gemakkelijk onderdelen aanpassen.

Nieuwsgierig naar de webshop mogelijkheden? Laat het ons weten. Dan bekijken we samen hoe we je verder kunnen helpen.

SEO

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is een proces dat bedoeld is om makkelijker vindbaar te zijn via zoekmachines, zoals Google of Bing.

Deze optimalisatie bestaat uit twee onderdelen: de integratie van zoektermen waarop je gevonden wilt worden en het technisch verbeteren van je website.

Wil je jouw vindbaarheid verbeteren? Laat het ons weten. Dan bekijken we samen hoe we je verder kunnen helpen.

SEA

SEA, oftewel zoekmachine adverteren, is een proces dat bedoeld is om sneller en makkelijker vindbaar te zijn via zoekmachines, zoals Google of Bing.

Op basis van zoektermen en targeting kun je jouw doelgroep bereiken met jouw boodschap.

Klaar voor meer conversies? Laat het ons weten. Dan bekijken we samen hoe we je verder kunnen helpen.

Hosting, onderhoud
& E-mail

Na de lancering van jouw website is het belangrijk om je website snel en veilig online te houden. Hiervoor is betrouwbare hosting en regelmatig onderhoud van belang. Als klant bij ons hoef je niet te zoeken naar een goede partij. Je krijgt altijd een plaatsje op onze servers.

Websites gemaakt door JUNNECT

Ready?

Ready? Helemaal ready om volle bak aan de slag te gaan? En jouw merk naar een hoger level te tillen?

Laten we samen sparren over de mogelijkheden. Bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jullie of online!

Plan vrijblijvend 'n koffiemomentje

Knowledge

We denken en delen graag. Met de volgende punten proberen we je te ondersteunen bij het vergroten van je kennis over websites. Dit is een onderdeel van onze transparante werkwijze, waarbij jij onze stappen kan volgen en dus ook een betere controle hebt over jouw investering.

Nieuwsgierig naar wat onze web knowledge voor jullie kan betekenen? Laten we samen sparren over de mogelijkheden. Bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jullie of online!

Plan vrijblijvend 'n koffiemomentje
No items found.