Social media

Social media zit de laatste jaren enorm in de lift en dat is duidelijk te zien. Newcom (2019) onderzocht de gebruikersaantallen van verschillende social media en kwam erachter dat we in Nederland met miljoenen op een dag gebruik maken van social media. We swipen, scrollen, posten, delen en zijn bijna niet meer weg te slaan van onze apparaten.

Wat betekent dit voor jou? Met deze hoge gebruikersaantallen en vele acties is jouw doelgroep altijd via een kanaal te vinden. De vraag is dus niet of, maar hoe je ze gaat bereiken. Hier helpen we graag bij!

We ondersteunen op vier niveau's: social beheer, social advertenties, content creatie en advies over social media(gebruik).

Is social media niet helemaal je ding? En vergeet je het zo nu en dan bij te werken? Dan is social beheer de oplossing!

Social media kanalen werken met algoritmes. Deze algoritmes zorgen ervoor dat je relevante content ontvangt als je op social media bent.

Om je doelgroep te bereiken is het belangrijk dat het algoritme in je voordeel werkt. Hoe doe je dat? Houd je account actief door regelmatig te posten, bijvoorbeeld een keer per week.

Weinig tijd? Laat het ons weten. Dan bekijken we samen hoe we je verder kunnen helpen.

Wil je meer bereik creëren voor jouw boodschap? Of meer halen uit je webshop? Dan zijn social advertenties de oplossing!

Naast de organische en al bekende werking van social media zijn er ook verschillende advertentie mogelijkheden.

Deze online advertenties zijn zeer doelgericht en inzetbaar voor iedere sector. Zo kunnen we ons focussen op de doelgroep bereiken of direct aan de slag met meer verkopen generen.

Nieuwsgierig? Laat het ons weten! Dan bekijken we samen hoe we je verder kunnen helpen.

Content is op vele manieren de basis van jouw aanwezigheid op social media. Je tekst, beeld of video doet ertoe.

Nieuwsgierig naar waar je op moet letten of de creatie liever uit handen geven? Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in.

Niet zeker wat je met social media kan? Geen zorgen. Wij kijken graag mee naar de onbeperkte mogelijkheden.

In een of meerdere gesprekken bekijken we wat social media voor je kan betekenen en nemen we alle mogelijkheden door. Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in.

Helemaal ready om volle bak aan de slag te gaan? En jouw merk naar een hoger level te tillen?

Laten we samen sparren over de mogelijkheden. Bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jullie of online!

Plan vrijblijvend 'n koffiemomentje

Knowledge

We denken en delen graag. Met de volgende punten proberen we je te ondersteunen bij het vergroten van je kennis over social media. Dit is een onderdeel van onze transparante werkwijze, waarbij jij onze stappen kan volgen en dus ook een betere controle hebt over jouw investering.

Nieuwsgierig naar wat onze social knowledge voor jullie kan betekenen? Laten we samen sparren over de mogelijkheden. Bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jullie of online!

Plan vrijblijvend 'n koffiemomentje
No items found.